Ståltønder 60-216L

Her finder du et stort udvalg af ståltønder, stållågfade og ståltromler.
Alle ståltønder fås i flere standardfarver, fx blå, sort og rød, men kan også bestilles i andre farver efter ønske. Vi er lagerførende i standardfarven blå. Ståltønderne fås også som renoverede tønder (REKO). Dem finder du  her→

Kontakt for priser

Har du brug for hjælp?

Ønsker du rådgivning omkring valg af emballage

Ring +45 64 89 23 50

Forside 5 Kategori: Ståltønder 60-216L

Ståltønder | Ståltromler | Stållågfade | Olietønder

Kært barn har mange navne, olietønder, ståltønder, stållågfade, ståltromler, men én ting er sikkert, hos ScanDrums har vi tønder til alle behov. Søger du ståltønder med låg, finder du udvalget i stållågfade og ståltromler i størrelser fra 60-216L her hos os.

Stållågfade

Et stållågfad er en ståltønde med aftageligt låg, også kaldet “open head”. Vi har låg med og uden spunser, fx 3/4″ og 2″ åbninger. Du finder fade/tønder i størrelserne 60-216L. I vores sortiment finder du både nye og renoverede UN-godkendte tønder til transport af farligt gods i flydende og/eller fast form. Vi har sågar et stållågsfad, som er UN-godkendt til både faste og flydende stoffer, og vi har renoverede tønder, som ikke er UN-godkendte til andre almene formål. Tønderne fås i standardfarver, men kan leveres i  andre farver på bestilling, og stållågsfadene kan ligeledes leveres med tryk efter ønske, dog underlagt en minimumsbestilling – spørg vores kompetente medarbejdere for yderligere information.
Se alle stållågfade her→

Ståltromler

En ståltromle er en ståltønde med ikke-aftageligt låg, også kaldet “tight head”. Vi er lagerførende med UN-godkendte ståltromler, og de fås i størrelser fra 60-216L og kan som stållågfadene fås i flere farver, som standard blå, men også bestilles i farver efter ønske, samt med tryk, dog underlagt en minimumsbestilling – spørg vores kompetente medarbejdere for yderligere information.
Se alle ståltromler her→

Læs mere om ståltønder her→