Returservice – vi indsamler brugte palletanke og tønder

Reducer CO2 aftrykket- book en afhenting af brugt emballage

Siden 1976 har ScanDrums indsamlet brugte ståltønder til renovation og gen-salg. En bæredygtig idé forud for sin tid. SanDrums har siden hen udvidet servicen fra indsamling af ståltønder til nu at inkludere indsamling af IBC/ palletanke.

Med denne grønne retur service har ScanDrums sat yderlige gang i processen med at se på potentialet ved omstilling til en mere grøn og cirkulær forretningsmodel GCO. Højere værdiudnyttelse af materialer og øget fokus på genanvendelse af flere produktet skal være med til at realisere det fulde potentiale.

De indsamlet IBC/palletanke bliver håndteret i vores renovationscenter på nordfyn. Palletankene bliver gennemgået, sorteret efter stand og genanvendelighed. Herefter indsættes palletankene i vores fuldautomatiske vaskeanlæg med vask, tørring, tryktest og plombering.  Det eneste vaskeanlæg i Danmark med integreret tørring og plombering. Et veluddannet ScanDrums Team styrer vaskelinjen og sikrer derved at overholde alle sikkerheds- og kvalitetskrav.

De brugte tønder bliver renoveret som de er blevet siden 1976, dvs. bulet ud, rust og marketer fjernes. Nogle tønder sælges “rå”/ som de ser ud og andre tønder males og lakeres efter kundens ønske. Vores erfaring med renovation af brugt emballage i 50 år – gør at I kan forvente kvalitet i rådgivning og i produkt.

Har I en grøn aftale med os? Med en grøn aftale med ScanDrums holder vi styr på jeres grønne data og indrapportering til myndigheder. I får jeres brugte emballage væk fra pladsen og vi søger for at ethvert materiale bliver sorteret korrekt og går til genbrug. I får yderligere muligheden for at kommikere en grøn profil ud til jeres kunder og samarbejdapartnere, som viser at I tager et aktivt ansvar for miljøet og har fokus på at reducere jeres CO 2 aftryk i samarbjde med ScanDrums – Nordens førende emballagepartner.

Næste step – se vores betingelser og book en afhentning.