Hvorfor og hvordan

Sådan kan vi sammen skrue ned for CO2 aftrykket

ScanDrums har udvidet sine merværditjenester fra landsdækkende indsamling af ståltønder til nu at inkludere indsamling af palletanke.

Med denne grønne retur service har ScanDrums sat yderlige gang i processen med at se på potentialet ved omstilling til en mere grøn og cirkulær forretningsmodel GCO. Højere værdiudnyttelse af materialer og øget fokus på genanvendelse af flere produktet skal være med til at realisere det fulde potentiale.

De indsamlet palletanke og tønder bliver håndteret inden døre i vores store hal. Emballagen bliver gennemgået -sorteret efter stand og genanvendelighed. Herefter indgår palletankene i vor vaske linje, hvor de ikke blot bliver skyllet, men kører igennem vores fuldautomatiske vaskeanlæg med vask, tørring og tryktest. To ScanDrums folk styrer vaske linjen og sikrer derved at overholde alle sikkerheds- og kvalitetskrav.

Din virksomhed bliver registreret i ScanRekos Bæredygtige Klub (SBK) og modtager hvert år et grønt certifikat. Certifikatet viser den mængde brugt emballage vi har samlet hos jer pr. år og den totale mængde brugt emballage ScanDrums har indsamlet pr. år i Danmark og er et bevis på at I tager et aktivt ansvar for miljøet og har fokus på at reducere jeres CO 2 aftryk.

Næste step – se vores betingelser og book en afhentning.