Palletanke

ScanDrums er lagerførende af palletanke med og uden UN-godkendelse, samt fødevaregodkendt i høj kvalitet. Vi har tre forskellige hovedkategorier. Vi tilbyder komplet nye med UN-godkendelse til transport af farligt gods og godkendt til kontakt med fødevarer. Den anden type er vores RE-bottled (REBO), som består af en helt ny inderbeholder i et brugt, rengjort stålbur, så de fortsat er godkendt til kontakt med fødevarer. Den tredje type er REKO palletanke, som vi både har med og uden UN-godkendelse. Det er renoverede og vaskede palletanke fra vores egen fuldautomatiske vaskelinje. REKO er til brug ved fx opbevaring af kemi, gødning, opsamling af spildevand eller andet formål, som ikke har med fødevarer at gøre. De er vasket, tørret, tryktestet og fri for restprodukter.

ScanDrums er lagerførende i palletanke på 300, 600, 800 og 1000 liter – med andre ord matcher vi ethvert behov.

Vi tilbyder tanke med forskellige specifikationer, som omfatter 2″ eller 3″ taphane og Ø150mm eller Ø225mm åbning med låg i toppen. Desuden fås de på enten træpalle, stålpalle, hybridpalle eller plastpalle for at imødekomme ethvert industrielt behov.

Læs mere om palletanke her →

Kontakt for priser

Produktkategorier

  • Palletanke
  • Bæredygtig emballage
  • Blikspande og -dunke
  • Tappehaner
  • Varmetæpper
  • Paller

Har du brug for hjælp?

Ønsker du rådgivning omkring valg af emballage

Ring +45 64 89 23 50

Forside 5 Kategori: Palletanke

Palletanke - Vi har ekspertisen og udvalget

Mangler du palletanke, kan du trygt kontakte os for en uforpligtende dialog. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og eget fuldautomatisk vaskeanlæg. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder omkring valg af korrekt emballage, og vi er lagerførende med UN-godkendte og fødevaregodkendte palle tanke i størrelserne 300, 600, 800 og 1000L med forskellige specifikationer. Derfor kan vi tilbyde en høj grad af leveringssikkerhed og i de fleste tilfælde levering fra dag til dag. Det gælder både nye palle tanke såvel som renoverede palletanke eller RE-bottled (MIX). ScanDrums er førende inden for salg af Palletanke og har filialer i både Danmark og Sverige.

Læs mere om palletanke og grøn cirkulær omstilling→

Kvalitet

Vi tilbyder markedets stærkeste palletanke i forhold til stablingsevne og lever op til vores motto “kvalitet skal sikre vores fremtid”. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og det gælder både nye palle tanke og vores renoverede palle tanke.

Palletanke eller IBC’ere?

IBC er den engelske betegnelse for palletanke og står for Intermediate Bulk Container. Palletanke bruges til at sikre forsvarlig transport og opbevaring af væsker. Tankene består af en inderbeholder (en blære) i HDPE-plast (High Density PolyEthylene), samt et beskyttende “stålbur” i galvaniseret stål og en palle forneden af enten træ, stål eller plast, deraf navnet palletank.

Palletanke til fødevarer

Vi er lagerførende af fødevaregodkendte nye palletanke med en nominel volumen på hhv. 300, 600, 800 og 1000L. Skal du bruge palletanke til fødevarer, kan du vælge nye eller RE-bottled. Tankene kommer med enten 2″ og 3″ taphane og Ø150mm eller Ø225mm låg i toppen. Alternativet er en såkaldt MIX tank eller RE-bottled, dvs. at inderbeholderen er ny, men stålburet, som beskytter beholderen, er genbrugt og rengjort. Med andre ord er fødevarekontaktmaterialet en ny plastinderbeholder i virgin HDPE, mens gitter og palle er lettere brugt. Dette er et bæredygtigt og billigere alternativ til nye palle tanke og bidrager samtidig også til en økonomisk besparelse på bundlinjen. Kontakt os for en dialog om valg af emballageløsning til gavn for miljøet og jeres økonomi.

Palletanke med UN-godkendelse

Palletanke bliver ofte anvendt til transport af farligt gods, hvor en UN-godkendt emballage er påkrævet. Vi lagerfører derfor også nye palle tanke til omgående levering, som er UN-godkendte på plastpalle 2″ butterfly taphane og med Ø150mm eller Ø225mm låg i toppen. Derudover har vi et stort udvalg af UN-godkendte renoverede palletanke, som det miljøbevidste valg. Kontakt os for en dialog omkring valg af den bedste emballageløsning for netop jer.

Palletanke EX-godkendte

Palletanke til transport af brandfarlige væsker kræver en EX-godkendt palletank, hvilket vi også kan tilbyde til omgående levering fra vores lager.

Udover at tilbyde palletanke i den bedste kvalitet, så tilbyder vi også diverse adaptere og tilbehør til palletanke, find tilbehør til palletanke her→