Tønder med låg og tromler i stål

Stort udvalg i ståltønder 60-216L

Ståltønder

Scandrums er lagerførende inden for ståltønder, vi leverer både tønder i stål med låg, også kaldet stållågfade og ståltromler, som er lukkede tønder med spuns.

Ståltønder med låg, stållågfade fåes både som nye tønder, men også som renoverede (RECO). Her hos Scandrums er vi en del af GCO, Grøn Cirkulær Omstilling og arbejder dagligt på at reducere vores og vore kunders klimapåvirkning, genbrug af tønder er med til at nå dette mål.

Tønder med låg – Lågfade i stål

Vi har det store udvalg i ståltønder som lågfade, dvs. tønder med låg og spændebånd.

Du finder tønder med låg i størrelse 60-220L. Vi er lagerførende i flere farver og kan, på bestilling levere tønder me låg i de fleste farver og med tryk

Tønderne er UN godkendt og kan fåes med lakering egnet til fødevarer.

Du finder udvalget af tønder med låg ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.

Ståltromler med spuns

Søger du lukkede ståltønder også kaldet ståltromler, finder du udvalget hos os. Scandrums er lagerførende i ståltromler i standardfarverne RAL 5010 & RAL 5013, og i størrelserne 60 og 216L.

Ønsker du andre farver kan det naturligvis også bestilles, dog underlagt en minimums bestilling.
Tromlerne kan endvidere leveres med tryk og med lakering egnet til fødevarer.

Du finder nærmere info ved at klikke på de enkelte produkter, hvor du finder info om præcise godkendelser, godstykkelse, størrelse på spunser m.m

Renoverede tønder med låg – Stållågfade

Hos Scandrums har vi altid arbejdet på at genbruge, renovere, og RECO stållågfade har siden virksomhedens start været en del af vores forretning og en del af vores og vore kunders arbejde med Grøn cirkulær omstilling – GCO.

Du finder renoverede stållågfade i størrelse 216L. Vi er lagerførende i flere farver, som Grå og grønne, Blå (RAL 5010), Orange (RAL 2002), GRÅ (RAL7015)
Andre farver på forespørgsel, dog underlagt min. bestilling

Tønderne er UN godkendt.

Du finder udvalget af renoverede tønder med låg ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.

Tilbehør til ståltønder

Mangler du tilbehør til dine tønder eller tromler, finder du et stort udvalg af eksempelvis pumper til tønder o tromler. Pumperne findes til alle størrelser og fåes både som manuelle, lagerførende, og elektriske på bestilling. Ud over pumper indeholder udvalget spunser i flere varianter samt plomberinger, forseglingsværktøj, varmetæpper m.m