Hvem er ScanDrums?

ScanDrums er din emballagepartner, som tilpasser sine services jeres skiftende behov og som ud over de tradionelle emballagetyper også tilbyder forskellige typer af merværditjenester

Palletanke på lager

ScanDrums er repræsenteret i hele Norden

ScanDrums er Nordens førende leverandør af industriel emballage i plast og stål, til brancher indenfor Fødevare-, Kemi-, Medicinal- og Farligt affald m.fl.

Vi levererer standard og kundetilpassede emballageløsninger direkte fra vores lagre i Danmark, Sverige og Norge.
En løsning af kvalitets emballage baseret på integritet, fleksibilitet og omtanke på miljøet.

ScanSeals.dk er specialist i sikkerhedsforsegling og plombering. Her tilbydes et bredt udvalg af standard og kundetilpassede løsninger til sikkerhedsforsegling og plombering.

Fra vores selskaber i DK, SE og NO dækker vi Norden med løsninger til ethvert tænkeligt område, herunder transport, el-, gas og vandmålere, post, shipping, logistik, told, kemiske industri og medicinalvarer området.

Hos ScanDrums kan du forvente kvalitet i rådgivning og service.

Vores historie

I den lille by Søndersø på Nordfyn – i starten af 70´erne indsamlede stifter af ScanDrums Niels Jørgen Jørgensen brugte stållågsfade, som andre opfattede som affald. Stållågsfadede blev renoveret og solgt på ny. Der blev hurtigt dannet et lager af tromler og lågfade, og 70´erne trænge år, gjorde efterspørgsel høj efter billigere emballage. 

I dag står markedet for renoveret emballage for cirka 30% af omsætningen.

Fundamentet for ScanDrums var grundlagt og uden anelse, var det en forberedelse til fremtidens øget krav om bæredygtig fremstilling. 

ScanDrums A/S er en familieejet virksomhed der i 1976 blev etableret af grundlægger Niels Jørgen Jørgensen.

Virksomheden blev efter Niels Jørgen Jørgensens pludselige dødsfald i 2001 og til 2013 videreført af hans hustru Inger Jørgensen. I 2013 blev et generationsskiftet gennemført således det i dag er 2. generation der står i spidsen for ScanDrums A/S.

Bæredygtighed er vores DNA