Hvem er ScanDrums

ScanDrums A/S er din emballagepartner, som tilpasser sine services jeres skiftende behov og som ud over de tradionelle emballagetyper også tilbyder forskellige typer af merværditjenester.

Palletanke på lager

ScanDrums repræsenteret i DK, SE og NO

ScanDrums er sammen med søsterselskabet AB Anders Hillertz i Sverige, Nordens førende leverandør af industriel emballage i plast og stål, til brancher indenfor Fødevare-, Kemi-, Medicinal- og Farligt affald m.fl.

Vi levererer standard og kundetilpassede emballageløsninger direkte fra vores store lagre i Danmark og Sverige.
En løsning af kvalitets emballage baseret på integritet, fleksibilitet og omtanke på miljøet.

ScanSeals.dk er specialist i sikkerhedsforsegling og plombering. Her tilbydes et bredt udvalg af standard og kundetilpassede løsninger til sikkerhedsforsegling og plombering.

Fra vores selskaber i DK, SE og NO dækker vi Norden med løsninger til ethvert tænkeligt område, herunder transport, el-, gas og vandmålere, post, shipping, logistik, told, kemiske industri og medicinalvarer området.

Hos ScanDrums kan du forvente kvalitet i rådgivning og service.

Vores historie

ScanDrums A/S er en familieejet virksomhed der i 1976 blev etableret af grundlægger Niels Jørgen Jørgensen. Virksomheden blev efter Niels Jørgen Jørgensens pludselige dødsfald i 2001 og til 2013 videreført af hans hustru Inger Jørgensen. I 2013 blev et generationsskiftet gennemført således det i dag er 2. generation der står i spidsen for ScanDrums A/S.

I en lille by på Nordfyn – i starten af 70´erne indsamlede stifter Niels Jørgen Jørgensen brugte stållågsfade, som andre opfattede som affald. Stållågsfadede blev renoveret og solgt på ny f.eks. som haveaffaldsbrændere. Der blev hurtigt dannet et lager af tromler og lågfade, og 70´erne trænge år, gjorde efterspørgsel høj. I dag står markedet for renoveret emballage for cirka 30% af omsætningen.

Fundamentet for ScanDrums A/S var grundlagt og uden anelse, var det en forberedelse til fremtidens øget krav om bæredygtig fremstilling. 

Følg vores udvikling

 

1976

Stifter Niels Jørgen Jørgensen startede i baghaven i den lille by Kappendrup udenfor Odense med at lave haveaffalds brændere af brugte jernlågfade.

1978

Der bliver investeret i en industrigrund på Bødkervej i Søndersø (Nordfyn) på 6000 m2. En administrationsbygning, samt 2 stk. lagerhaller blev bygget og der var nu plads flere typer plast- og jerntromler.

1997

Navnet ændret til Scandrums ApS

2000

Oprettet som et aktieselskab: Scandrums A/S

2001

Niels Jørgen Jørgensen går pludseligt bort og hustruen Inger Jørgensen overtager den daglige ledelse

2013

1. maj 2013 finder et generationsskifte sted og sønnen Henrik Fagerberg overtager Scandrums A/S

2015

Overtagelse af svensk emballage konkurrent: AB Anders Hillertz. Se mere på www.Hillertz.se

2016

ScanDrums A/S vinder prisen, som Årets Virksomhed 2016. Prisen bliver givet af NEET, Nordfyns Erhvervs og Turisme.

2016

Overtagelse af ScanSeals.dk. Se mere på www.scanseals.com

2016

ScanDrums A/S flytter til en ny og større administrationsbygning samt 2 lagerhaller på 10.000 kvm.

2018

2 stk. nye lastbiler erhverves hvorpå det nye logo fremgår. Der rådes nu over 3 lastbiler.

2016

Den hollandske emballage producent Curtec.com udvælger ScanDrums A/S, som foretrukne forhandler på det Skandinaviske marked.

2019

AB Anders Hillertz udnævnes til Super Virksomhed.

2020

ScanDrums A/S overtager nabogrund til nyt spændende projekt, som har opstart ultimo 2020.