Palletanke

Palletanke i høj kvalitet, enten komplet nye,  RECO, renoverede og vaskede eller re-bottled(MIX) som består at en helt ny inderbeholder i en brugt bur. SCANDRUMS er lagerførende i palletanke på 300, 600, 800 og 1000 liter. Vi har palletanke til både fødevarer og transport af farligt gods, med andre ord vi matcher ethvert behov.
LÆS MERE→

Derudover har vi en bredt udvalg af tilbehør til palletanke i form af adaptere til hanerne eller specielle låg mm.

Kontakt for priser

Produktkategorier

  • Palletanke
  • ScanReko
  • Blikspande og -dunke
  • Tappehaner
  • Varmetæpper
  • Paller

Har du brug for hjælp?

Ønsker du rådgivning omkring valg af emballage

Ring +45 64 89 23 50

Forside 5 Kategori: Palletanke

Palletanke - Vi har ekspertisen og udvalget

Mangler du palletanke kan du trygt kontakte os for en uforpligtende dialog, vi har mere end 40 års erfaring i branchen, med andre ord ,vi har noget at have det i. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder omkring valg at korrekt emballage og vi er lagerførende med palletanke i størrelserne fra 300, 600, 800 og 1000 L i forskellige specifikationer. Derfor kan vi tilbyde en høj grad af leveringssikkerhed og i de fleste tilfælde levering fra dag til dag. Det gælder både spritnye tanke såvel som også renoverede tanke eller re-bottled (MIX).

Læs mere om palletanke og grøn cirkulær omstilling→

Kvalitet

Vi tilbyder markedets stærkeste palletanke, i forhold til stablingsevne og lever op til vores motto “kvalitet skal sikre vores fremtid”. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og det gælder selvfølgelig både nye palletanke og vores renoverede palletanke.

Palletanke eller IBC`ere?

IBC er den engelske betegnelse for Palletanke, og står for Intermediate Bulk Container. Palletanke bruges til at sikre forsvarlig transport og opbevaring af væsker. Tankene er består at en inderbeholder i plast(High Density PolyEthylene), samt et beskyttende “stålbur” i galvaniseret stål og en palle forneden af enten træ, stål eller plast, deraf navnet palletank.

Palletanke til fødevarer

Vi er lagerførende i fødevaregodkendte nye palletanke med en nominel volumen på hhv. 300, 600, 800 og 1000 L. Skal du bruge palletanke til fødevarer kan du vælge nye. Vi har både 2″ og 3″ hane og Ø150mm eller 225mm låg i toppen. Alternativet er en såkaldt MIX tank eller re-bottled, det vil sige  at beholderen er ny, men stålburet der beskytter beholderen er genbrug, Med andre ord fødevarekontaktmaterialet er ny plastinderbeholder i virgin HDPE, mens gitter og palle er lettere brugt. Dette er et bæredygtigt alternativt til nye og kontakt os for en dialog om valg af emballageløsning til gavn for miljøet og økonomi…

Palletanke med UN godkendelse

Palletanke bliver ofte anvendt til transport af farligt gods hvor en UN godkendt emballage er påkrævet. Vi lagerfører derfor også nye palletanke til omgående levering som er UN godkendte på plastpalle 2″ butterfly hane og med Ø150mm eller 225mm låg i toppen.  Derudover har vi et stort udvalg af UN godkendte renoverede palletanke, som det miljøbevidste valg. Kontakt os for en dialog omkring valg at den bedste emballageløsning for netop jer.

Palletanke EX godkendte

Palletanke til transport af brandfarlige væsker kræver en EX godkendt palletank, hvilket vi også kan tilbyde til omgående levering fra vores lager.

Udover at tilbyde palletanke i den bedste kvalitet så tilbyder vi også diverse adaptere og tilbehør til palletanke, find tilbehør til palletanke her→