Renoveret Palletanke

renoverede palletanke
spar 69% co2
spar op til 50% på palletanke der er renoveret

Genbrug med stor besparelse

Bestil RECO palletanke hos ScanDrums og få renoverede palletanke, der er kørt gennem vores avancerede IBC vaskeanlæg. Palletankene er vasket udvendig såvel som indvendigt, tørret og derefter tryktestet for fuld kvalitetskontrol. Beholderen, det galvaniserede stålgitter, samt pallen bliver genbrugt, hvilket giver en stor CO2 besparelsen, samt en økonomiske besparelse der er til at mærke.

Spar op til 69% CO2

Det er ofte manglende viden, der gør at valget falder på en ny palletank fremfor en renoveret tank. En RECO palletank kan bruges til et utal af anvendelser, og I sparer omkring 69% på CO2 kontoen. I tallene er der taget højde for transport, renoveringsprocessen og andre faktorer, der har indflydelse på CO2 regnskabet. Tallene er udarbejdet af Ernst & Young.

50% billigere

Det er ikke kun miljøet der nyder godt af det, når der vælges RECO/renoveret emballage. Prisen på en renoveret palletank er mere end 50% lavere, sammenlignet med nye tanke, så kan du bruge renoverede palletanke, er besparelsen stor.

Genbrug med stor besparelse

Bestil RECO palletanke hos ScanDrum og få renoverede palletanke, der er kørt gennem vores avancerede anlæg. Palletankene er vasket udvendig såvel som indvendigt, tørret og derefter tryktestet for fuld kvalitetskontrol. Beholderen, det galvaniserede stålgitter, samt pallen bliver genbrugt, hvilket giver en stor CO2 besparelsen, samt en økonomiske besparelse der er til at mærke.

Spar op til 69% CO2

Det er ofte manglende information, der gør at valget falder på en ny palletank fremfor en renoveret tank. En RECO palletank kan bruges til et utal af anvendelser, og I sparer omkring 69% på CO2 kontoen. I tallene er der taget højde for transport, renoveringsprocessen og andre faktorer, der har indflydelse på CO2 regnskabet. Tallene er udarbejdet af Ernst & Young.

50% billigere

Det er ikke kun miljøet der nyder godt af når der vælges RECO. Prisen på en renoveret palletank er mere end 50% lavere, sammenlignet med nye tanke, så kan du bruge renoverede palletanke, er besparelsen stor.

Vi forlænger palletankens livscyklus

ScanDrums forlænger den cirkulære materialeanvendelse.

Ved vask af palletanke, forlænges produktets livscyklus i forsyningskæden til gavn for både miljø og bundlinje. Palletankens UN-godkendelse på 5 år, forlænges også.

Ved øget anvendelse af renoverede palletanke sikrer vi at ny-produktion udskydes med flere år.

REKO palletanke kan bruges i mange brancher, og mulighederne er uendelige, er I i tvivl om jeres branche kan bruge renoverede tanke, er I altid velkommen til at ringe og få en snak med en af vore eksperter, på tlf. 6489-2350.

Bestil afhentning af palletanke – brug nemt ScanDrums app´en

Brug vores app når du skal bestille afhentning, der er nemt og minimere fejl.

Du downloader appen ved at gå ind på vores hjemmeside og vælg installer app.

Bruger du IOS/Iphone gør du således:

  • Gå ind på scandrums.dk
  • Swipe op nederst i skærmen og vælg “add to homescreen” “tilføj til hjemmeskærm”
  • Bruger du Firefox, er det muligt at det er nødvendigt at genstarte telefonen.

Se her hvordan du gør på IOS (Iphone) →

Bruger du Android telefon er der to muligheder:

  • Gå ind på scandrums.dk
  • Accepter på popup, app installeres automatisk
  • Har du sagt nej til automatisk, kan du øverst i højre hjørne, tre prikker eller tandjul, vælge “installer app” i menuen.

Eller kontakt os på tlf. 6489 2350 eller på mail: salg@scandrums.dk

palletanke med ny beholder

Genbrugte palletanke med ny beholder

Har du brug for fødevaregodkendte palletanke?  skal du vælge nye palletanke, men du har også mulighed for at vælge RE-Bottled, dvs. en palletank med en ny beholder/blære – Læs mere→

Renoverede ståltønder med låg

Genbrugte ståltønder m. låg

Kan du bruge renoverede ståltønder? de renovereret ståltønder findes i flere varianter. Vi tilbyder meget pæne (nærmest nye) renov. ståltønder og brugte/rå ståltønder, alt efter hvad behov og anvendelse – Læs mere→

afhentning af palletanke

Afhentning af palletanke og ståltønder

Vi tilbyder afhentning af tomme, bruge palletanke (IBC) og ståltønder med låg. Emballagen skal være velegnet til genbrug og opfylde diverse krav – Læs mere→