Tønder med låg

Stort udvalg i tønder med låg
i både stål og plast

 

Tønder med låg – også kaldet lågfade

Scandrums er lagerførende når det gælder ståltønder og plasttønder med låg, også kaldet lågfade.

Du finder tønderne i alle størrelser og farver, mange har vi på vores lager i Danmark og Sverige. Special farver og design med eksempelvis logo, kan bestilles, ved større bestillinger.

Her hos Scandrums er vi en del af GCO, Grøn Cirkulær Omstilling og arbejder dagligt på at reducere vores og vore kunders klimapåvirkning, genbrug af ståltønder er med til at nå dette mål.

Tønder med låg i plastic

Tønder i plastic som lågfade, dvs. tønder med låg og spændebånd ses ofte i den karakteristiske blå farve, og anvendes i mange brancher. Tønderne er UN godkendte og godkendt til brug for fødevarer.

Tønderne fåes i størrelser fra 30L til 220L og tønderne fåes som de kendte blå plasttønder, men også i sort plast.

Du finder udvalget af tønder med låg ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.

Tønder med låg i stål

Søger du tønder med låg i stål, dvs. tønder med låg og spændebånd er ScanDrums oftest levere hurtigt og effektivt.
Du finder tønderne i størrelser fra 60 L til 220 L.

Vi er ikke alene lagerførende i nye tønder med låg, men har også et skiftende udvalg af renoverede lågfade i stål, tønder der kan bruges i brancher hvor der ikke er krav til at tønderne skal være 100% rene og nye.

Vi er lagerførende i flere farver og kan, på bestilling levere tønder med låg i de fleste farver og med tryk, som eksempelvis logo.

Tønderne er UN godkendt og kan fåes med indvendig lakering der går dem egnet til opbevaring af fødevarer.

Du finder udvalget af tønder med låg ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.