Plasttønder

Stort udvalg i plastic tønder 30-220L

 

Plastic tønder

Scandrums er lagerførende når det gælder plasttønder, vi leverer både tønder i plast med låg, også kaldet plastlågfade og plasttromler, som er lukkede tønder med spuns.

Plasttønder som tromler fåes både som nye tønder, men også som renoverede. Her hos Scandrums er vi en del af GCO, Grøn Cirkulær Omstilling og arbejder dagligt på at reducere vores og vore kunders klimapåvirkning, genbrug af tønder er med til at nå dette mål.

Lågfade i plast – Plastic tønder med låg

Vi har det store udvalg i tønder som lågfade, dvs. tønder med låg og spændebånd.

Du finder plast tønder i størrelser 30-220L og tønderne fåes som de kendte blå plasttønder, men også i sort plast.

Tønderne er UN godkendt og godkendt til fødevarebrug.

Du finder udvalget af tønder med låg ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.

Plasttromler med spuns

Søger du plasttromler, finder du udvalget hos os. Scandrums er lagerførende med blå plasttromler og hvide plasttromler i størrelser fra 120-220L.

Du kan naturligvis købe nye plasttromler, men har også muligheden for at bestille renoverede tromler i 220L. De renoverede tromler er en del af den grønne cirkulære omstilling, som du finder hos Scandrums. Har du mulighed for at bruge renoverede tromler (RECO), kan du vælge dem i produktoversigten, som du finder via linket herunder.