Plastspande

Stort udvalg i plastspande med låg

Plastspande

Vi er lagerførende i et stort udvalg af plastspande med låg. Du finder spande i PP plast i størrelser fra 0,55L til 33L.

Ud over et stort udvalg i volumen, finder du også plastspande i forskellige modeller, som runde, ovale og rektanglulære spande.  Spandene er velegnet til direkte kontakt med fødevarer og der er mulighed for egen indfarvning, offset eller tryk, fra bestilinger på 1 palle eller mere.

Runde plastspande med låg

Søger du runde spande i plast finder du udvalget hos os, i størrelserne 0,55L – 33L.

Vi er lagerførende og kan levere, også større ordrer hurtigt og sikkert til den ønskede adresse.
Spandene kan leveres i specialfarver, med offset eller tryk i eget design, her er minimumskravet en palle.

Du finder udvalget runde plastspande ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.

Rektangulære plastspande

UN godkendte rektangulære spande i PP-plast (Polypropylene) fåes i størrelser fra 2,5L-17L, og alle vores rektangulære spande er godkendt til fødevarebrug.

Du finder udvalget rektangulære spande i plast, ved at klikke på knappen herunder, og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.

Ovale plastspande med låg

Ovale spande i PP-Plast fåes i størrelser fra 3L-12L, og alle vores ovale spande med låg er godkendt til fødevarebrug.

Du finder udvalget ovale spande i plast, ved at klikke på knappen herunder, og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt” knappen.