Plastspande

Stort udvalg i plastspande med låg

Plastspande med låg

Vi er lagerførende i et stort udvalg af fødevaregodkendte plastspande med låg. Du finder spande i PP plast i størrelser fra 0,55L til 33L.

Ud over et stort udvalg i volumen, finder du også plastspande i forskellige modeller, som runde, ovale og rektangulære spande. Spandene er velegnet til direkte kontakt med fødevarer, og der er mulighed for egen indfarvning, offset eller tryk, fra bestillinger på 1 palle eller mere.

Runde plastspande med låg

Søger du runde spande i plast, finder du udvalget hos os, i størrelserne 0,55L – 33L.

Vi er lagerførende og kan levere, også større ordrer, hurtigt og sikkert til den ønskede adresse.
Spandene er fødevaregodkendt og kan leveres i specialfarver, med offset eller tryk i eget design, her er minimumskravet en palle.

Du finder udvalget af runde plastspande ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt”-knappen.

Rektangulære plastspande

Vores rektangulære spande med låg i PP-plast (polypropylen) fås i størrelser fra 2,5L-12L, og alle vores rektangulære spande er godkendt til kontakt med fødevarer (fødevaregodkendt).

Du finder udvalget af rektangulære spande i plast ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt”-knappen.

Ovale plastspande med låg

Ovale spande i PP-plast fås i størrelser fra 3L-12L, og alle vores ovale plastspande med låg er godkendt til kontakt med fødevarer (fødevaregodkendt).

Du finder udvalget ovale spande i PP-plast (polypropylen), ved at klikke på knappen herunder og kan nemt forespørge på en pris ved det ønskede antal, ved at bruge “forespørg produkt”-knappen.