Nyheder fra ScanDrums

Læs om de nyeste tiltag fra ScanDrums A/S, AB Anders Hillertz og ScanSeals A/S

Hvorfor skal lastbilerne nu være endnu længere?

GANG I HJULENE
Der er gang i hjulene, også hos ScanDrums og vi transporterer mere og mere gods rundt i Danmark, Sverige og Norge. Lastbiler er uundværlige til formålet, og vi leder derfor altid efter muligheder til at transportere gods, med mindst mulig CO2 udledning.

25 METER SPARER CO2
Vi har lige modtaget vores nyeste tiltag, et 25m langt modulvogntog, der gør det muligt for os at transportere mere i samme lastbil. Faktisk kan der i et modulvogntog være næsten det samme som vi ellers skal bruge 2 lastbiler til.

15-30% CO2 BESPARELSE
I henhold til anerkendte beregninger kan vi spare miljøet for en CO2 udledning på 15-30%, når vi transporterer gods med modulvogntog, fremfor almindelige lastbiler.
Modulvogntog må dog kun køre på begrænsede vejarealer, som dog stadig udvides, for at hjælpe transportbranchen med at sende færre lastbiler ud på vejene.

Nyt vaskeanlæg til palletanke

Hos ScanDrums har vi fokus på den grønne omstilling og har udvidet vores muligheder, ved at investere i et vaskeanlæg til palletanke – Vi tilbyder at afhente palletanke i Danmark og Sverige, for derefter at renovere og videresælge tankene
Læs mere om mulighederne for grøn cirkulær økonomi→

2020

ScanDrums er udvælges af Erhvervshus Fyn til projekt om Grøn Cirkulær Omstilling – et nationalt projekt, finansieret af EU. Projektet skal se på yderligere udvikling i en mere bæredygtig og cirkulær retning.

CORONAVIRUS - Sådan forholder vi os i ScanDrums

CORONAVIRUS – sådan forholder vi os i ScanDrums

Til alle vores samarbejdspartnere,

Efter Statsministeren i går aftes valgte at opfordre til øget beredskabet og forholdsreglerne i forhold til at minimere udbredelsen af coronavirus, så ønsker vi at gøre vores samarbejdspartnere opmærksomme på, at vi tager naturligvis dette til efterretning og følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

I ScanDrums fortsætter driften og håndteringen af ordrer. Vi opretholder den nødvendige bemanding på kontorer samt i logistikken. Vi vil forsøge at levere alle ordrer rettidigt, men håber på forståelse, hvis forsinkelser opstår grundet udviklingen af Coronavirusset.

Som arbejdsplads anbefaler vi at bevare roen, men at vi selvfølgelig bruger vores sunde fornuft og følger de gode råd for at hindre smitte:

  1. Vask hænder ofte
  2. Brug håndsprit
  3. Skal du nyse eller hoste, så gør det for eksempel i engangslommetørklæde, alternativt albuebøjningen
  4. Arbejd hjemmefra
  5. Undgå unødvendig kontakt med eksterne chauffører

Vi holder os løbende opdateret om myndighedernes anbefalinger, og har fokus på hvordan vi, som arbejdsplads håndterer denne situation bedst muligt.

Har I spørgsmål relateret til åbne ordrer eller kommende leverancer, eller spørgsmål i øvrigt til håndteringen af situationen, så skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os.

​​Du kan få svar på de fleste spørgsmål om coronavirus på Sundhedsstyrelsens hjemmeside ved at trykke her: https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar

Med venlig hilsen
Direktør
Henrik Fagerberg

 

2020

For andet år i træk er ScanDrums A/S udnævnt til fornem pris.
Med erhvervsprisen ´Succesvirksomhed 2020´anerkender og hylder Spar Nord og BDO virksomheder i dansk erhvervsliv, der lykkedes med at skabe vækst, har et kontinuerligt drive og bidrager til positiv udvikling i dansk økonomi

ScanDrums vinder prisen: Årets virksomhed 2016

Vi er stolte over at kunne meddele at ScanDrums A/S har vundet prisen som:

Årets virksomhed 2016.

Hvert år kårer Nordfyns Erhverv og Turisme den virksomhed på Nordfyn, der har gjort det bedst.

Nogle af de kriterier der lægges vægt på er: vækst, innovation, synlighed og grøn profil m.fl.

ScanDrums er valgt som foretrukken forhandler på det Skandinaviske marked

Den hollandske emballage producent Curtec udvikler og producerer emballage af høj kvalitet, med fokus på funktionalitet, design og kvalitet. Den brugervenlige plastik emballage er primært tilrettet til den pharmceutiske, kemiske og fødevare industri. Se mere på www.curtec.com

Vi er stolte over udnævnelsen, som den primære forhandler på det skandinaviske marked, og tilbyder bl.a. hvide plastlågfade med rødt skruelåg, 7000 serien, som egner sig til fødevarer men også til transport af farligt gods. Beholderen kan genbruges. De er luft- og vandtætte og de kan plomberes

Fadene fås i størrelserne:
3,6 liter, 6 liter, 10 liter, 15 liter, 20 liter, 26 liter, 42 liter, 55 liter, 68 liter

Andre farver kan laves efter ønske ved større bestillinger.

Overtagelse af ScanSeals A/S

Pr.15.02 2016 har ScanDrums A/S kastet sig ud på et nyt marked og har overtaget ScanSeals (www.scanseals.dk), en specialist i sikkerhedsforsegling og plombering.

ScanSeals er en sammenslutning af de 3 førende leverandører af effektive forseglings-og plomberingssystemer i Skandinavien: Safeguard Security Systems A/S, Danmark, Normedit A/S, Norge og Nordisk Försegling AB, Sverige. I mere end 30 år har de 3 virksomheder specialiseret sig i udvikling og forhandling af effektive forseglings-og plomberingssystemer i kampen mod svind, tyveri, manipulation og bedrageri.

ScanSeals har yderligere udviklet plomberinger til at løse specielle opgaver. Plomberings- og forseglings sortimentet omfatter løsninger til ethvert tænkeligt område, herunder transport, el-, gas og vandmålere, post, shipping, logistik, told, kemiske industri og medicinalvarer området.

ScanSeals lagerfører en række standard løsninger, der kan leveres fra dag til dag. Standardløsninger er alle med ScanSeals logo og fortløbende nummereret. Kundetilpassede løsninger med navn/logo og fortløbende nummerering er også en mulighed.

Forseglingstape til varer og pakker. Overtagelsen er et led i den overordnet strategi om at udvide eksisterende markeder, medvirke i nye projekter og indgå i værdifulde partnerskaber således en merværdi tilføres slutkunden.

AB Anders Hillertz på listen over supervirksomheder

Vi har den store fornøjelse af at kunne fortælle at vores svenske virksomhed Anders Hillertz, er kommet på Veckans Affärer/ VA´s liste for supervirksomheder.

VA er en svensk økonomiavis og opstiller strenge kriterier for at komme på listen over supervirksomheder. Anders Hillertz AB er kommet på listen da, virksomheden 4 år i træk har haft høj vækst, god rentabilitet og en god afkastning på kapital.

I snit er det kun en tiendedel af de svenske virksomheder, som lever op til kravene.

Læs den svenske arktikel her

Overtagelse af svensk firma - AB Anders Hillertz

ScanDrums A/S har ved årsskiftet 2014/2015 overtaget en svensk emballagekollega: AB Anders Hillertz, som har base i Kungsbacka Sverige. Firmaet beskæftiger 5 medarbejder og er allerede et solidt selskab.

Opkøbet er en del af strategien, om at nå op på en mere effektiv størrelse, som åbner ideelle muligheder for at tilføje større værdi for vores kunder.

Dermed fortsætter ScanDrums A/S den positive fremgang og opnår en stærk position på det skandinaviske markedet