Scandrums A/S Snavevej 12 5471 Søndersø Tel. 64892350 Fax 64893177 salg@scandrums.dk Cookie-politik
Linked-in

Huskeseddel

Din huskeseddel indeholder nu 0 produkter. Fortsæt

CORONAVIRUS - Sådan forholder vi os i ScanDrums

Søndersø, 12. marts 2020

CORONAVIRUS – sådan forholder vi os i ScanDrums

Til alle vores samarbejdspartnere,
 

Efter Statsministeren i går aftes valgte at opfordre til øget beredskabet og forholdsreglerne i forhold til at minimere udbredelsen af coronavirus, så ønsker vi at gøre vores samarbejdspartnere opmærksomme på, at vi tager naturligvis dette til efterretning og følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
 

I ScanDrums fortsætter driften og håndteringen af ordrer. Vi opretholder den nødvendige bemanding på kontorer samt i logistikken. Vi vil forsøge at levere alle ordrer rettidigt, men håber på forståelse, hvis forsinkelser opstår grundet udviklingen af Coronavirusset.  
 

Som arbejdsplads anbefaler vi at bevare roen, men at vi selvfølgelig bruger vores sunde fornuft og følger de gode råd for at hindre smitte:

  1. Vask hænder ofte
  2. Brug håndsprit
  3. Skal du nyse eller hoste, så gør det for eksempel i engangslommetørklæde, alternativt albuebøjningen
  4. Arbejd hjemmefra
  5. Undgå unødvendig kontakt med eksterne chauffører

 

Vi holder os løbende opdateret om myndighedernes anbefalinger, og har fokus på hvordan vi, som arbejdsplads håndterer denne situation bedst muligt.
 

Har I spørgsmål relateret til åbne ordrer eller kommende leverancer, eller spørgsmål i øvrigt til håndteringen af situationen, så skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os. 
 

​​Du kan få svar på de fleste spørgsmål om coronavirus på Sundhedsstyrelsens hjemmeside ved at trykke her: https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar

 

Med venlig hilsen

Direktør

Henrik Fagerberg

ad