Scandrums A/S Snavevej 12 5471 Søndersø Tel. 64892350 Fax 64893177 salg@scandrums.dk Cookie-politik
Linked-in

Huskeseddel

Din huskeseddel indeholder nu 0 produkter. Fortsæt

Ny overtagelse - nyt marked

 

Pr.15.02 2016 har Scandrums A/S kastet sig ud på et nyt markedet og har overtaget Scanseals (www.scanseals.dk), en specialist i sikkerhedsforsegling og plombering.

buy nike shoes cheap http://cheapnicesports.com

Scanseals er en sammenslutning af de 3 førende leverandører af effektive forseglings-og plomberingssystemer i Skandinavien: Safeguard Security Systems A/S, Danmark, Normedit A/S, Norge og Nordisk Försegling AB, Sverige. I mere end 30 år har de 3 virksomheder specialiseret sig i udvikling og forhandling af effektive forseglings-og plomberingssystemer i kampen mod svind, tyveri, manipulation og bedrageri

Scanseals har yderligere udviklet plomberinger til at løse specielle opgaver. Plomberings- og forseglings sortiment omfatter løsninger til ethvert tænkeligt område, herunder transport, el-, gas og vandmålere, post, shipping, logistik, told, kemiske industri og medicinalvarer området.

ScanSeals lagerfører en række standard løsninger, der kan leveres fra dag til dag. Standardløsninger er alle med ScanSeals logo og fortløbende nummereret. Kundetilpassede løsninger med navn/logo og fortløbende nummerering er også en mulighed.

Forseglingstape til varer og pakkerOvertagelsen er et led i den overordnet strategi om at udvide eksisterende markeder, medvirke i nye projekter og indgå i værdifulde partnerskaber således en merværdi tilføres slutkunden.

ad