Scandrums A/S Snavevej 12 5471 Søndersø Tel. 64892350 Fax 64893177 salg@scandrums.dk Cookie-politik
Linked-in

Huskeseddel

Din huskeseddel indeholder nu 0 produkter. Fortsæt

Vi tror på et grønt miljø

 

Miljøbevidst virksomhed

Scandrums A/S har i disse år øget fokus på, at udvise mere miljøbevidsthed. Vi ønsker konstant at forbedre vores holdning og tiltag til et bedre klima og miljø. I vores stræben efter at blive betragtet, som en miljøbevidst virksomhed af interne og såvel eksterne omgivelser, pånår vi således effektiviseret arbejdsrutiner og daglig adfærd.

Ydermere er kunder blevet mere miljøbevidste og sætter store krav til virksomheder, om at de skal være innovative og bæredygtige, disse krav ønsker vi at imødekomme via åben kommunikation.

 

Konkrete initiativer

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores indkøb - lige fra stort emballage til kontorartikler.

Hver dag, har vi fokus på at reducere vandforbrug, elforbrug og varme, ved at holde et max niveau og slukke i de rum og omgivelser, som ikke benyttes.

”Vi tænker før vi printer”. Fakturaer, rekvisitioner m.fl., linkes op i systemmet, således vi undgår unødige prints, og de prints som gøres, bliver genbrugt til notes-papir.

Ydermere sorteres affald herunder pap, papir, køkkenaffald og metalskrot.

Der føres dialog med samarbejdspartnere, om hvorledes vi optimerer handler og transport for at skåne miljøet.

 

Scandrums A/S prioriterer miljøet højt – både arbejdsmiljøet og det ydre miljø. Arbejdet med at effektivisere virksomheden kommer tilgode for alle parter. Vi bygger videre på Stifter Niels Jørgen Jørgensens mision om genbrug og holder fokus på at blive en bæredygtig virksomhed ved aktiv at bidrage til et bedre indre og ydre miljø.

 

 

ad